Kabar

  • Apa UPS203 lan cara kerjane?

    Apa UPS203 lan cara kerjane?

    Minangka Produsèn sumber daya uninterruptible karo 15 taun pengalaman produksi profesional, kita wis setya kanggo ketemu kabutuhan customer lan terus-terusan inovasi.Pungkasan taun, adhedhasar pilihan lan umpan balik para pelanggan pasar, kita ngembangake lan ngluncurake produk UPS203 anyar ...
    Waca liyane
  • Pambuka voltase multi-output UPS203

    Pambuka voltase multi-output UPS203

    Piranti elektronik sing sampeyan gunakake saben dina kanggo komunikasi, keamanan lan hiburan bisa uga ana risiko rusak lan gagal amarga listrik mati sing ora dikarepake, fluktuasi voltase.Mini UPS nyedhiyakake daya serep baterei lan proteksi overvoltage lan overcurrent kanggo peralatan elektronik, kalebu ...
    Waca liyane
  • Inspeksi kualitas lan layanan sawise-sales Richroc

    Inspeksi kualitas lan layanan sawise-sales Richroc

    Shenzhen Richroc Electronic Co., Ltd diadegake ing taun 2009, minangka perusahaan teknologi tinggi ISO9001 sing fokus ing nyedhiyakake solusi baterei.Mini DC UPS, POE UPS, lan Baterai Cadangan minangka produk utama.Dipandu dening "Fokus ing Panjaluk Pelanggan", perusahaan kita wis setya ...
    Waca liyane
  • Apa klompok riset lan pangembangan minangka faktor penting kanggo sampeyan?

    Apa klompok riset lan pangembangan minangka faktor penting kanggo sampeyan?

    Shenzhen Richroc Electronics Co, Ltd didegake ing taun 2009, minangka perusahaan teknologi tinggi ISO9001 sing fokus ing nyedhiyakake solusi baterei, Mini DC UPS, POE UPS, lan baterei serep minangka produk utama.Dipandu dening "Fokus ing Panjaluk Pelanggan", perusahaan kita wis setya riset mandiri lan ngembangake ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan pengin kita nyedhiyakake layanan UPS ODM kanggo sampeyan?

    Apa sampeyan pengin kita nyedhiyakake layanan UPS ODM kanggo sampeyan?

    Perusahaan kita wis setya riset independen lan pangembangan solusi daya wiwit ngadeg.Iku wis thukul dadi supplier Mini UPS anjog.Saiki kita duwe 2 pusat R&D lan tim insinyur diwasa.Minangka panyedhiya solusi daya kanthi pengalaman 14 taun, kita bakal ...
    Waca liyane
  • Apa perusahaan sampeyan ndhukung layanan ODM / OEM?

    Minangka Produsèn anjog saka sumber daya uninterruptible cilik karo 15 taun riset lan pangembangan profesional, kita bangga duwe baris produksi pabrik kita dhewe lan departemen R&D.Tim R&D kita kalebu 5 insinyur, kalebu siji sing duwe pengalaman luwih saka 15 taun, sing dadi ...
    Waca liyane
  • Pameran Indonesia rampung, pelanggan njupuk inisiatif kanggo kerja sama

    Pameran Indonesia rampung, pelanggan njupuk inisiatif kanggo kerja sama

    Ing tanggal 16 Maret 2024, kita wis rampung pameran patang dina ing Indonesia.Ing pameran, produk mini ups kita banget populer, pemandangan panas, lan ana akeh pelanggan consulting.Sing luwih nggumunake, kita ngundang pelanggan kanggo ngunjungi booth kita, mriksa conto, ...
    Waca liyane
  • Kang dijupuk conto ing pameran ing Indonesia, Apa kita gumantung ing?

    Kang dijupuk conto ing pameran ing Indonesia, Apa kita gumantung ing?

    Pameran kita ing Indonesia lumaku kanthi apik.Pelanggan banget kasengsem ing MINI UPS, utamane ups kanggo router wifi.Dheweke takon luwih akeh babagan model sing cocog kanggo router sing dibutuhake lan suwene wektu serep.Kajaba iku, uga akeh pelanggan sing teka ing kene amarga ...
    Waca liyane
  • Kenapa WGP populer ing Booth Indonesia?

    Kenapa WGP populer ing Booth Indonesia?

    Iki taun anyar Jakarta International Expo!We Shenzhen Richroc Electronics Co., Ltd wis miwiti bisnis anyar karo pelanggan donya.Kita minangka produsen UPS mini sing berpengalaman sajrone 15 taun, lan kita mesthi dadi supplier UPS sing dipercaya pelanggan ing China!Taun-taun iki, supaya bisa ketemu pasar ...
    Waca liyane
  • Piranti apa sing bisa POE05?

    Piranti apa sing bisa POE05?

    POE05 punika POE ups putih karo desain prasaja lan katon kothak, nuduhake kualitas modern lan dhuwur-mburi.Dilengkapi port output USB lan ndhukung fungsi pangisian daya cepet saka protokol QC3.0, nyedhiyakake pengalaman ngisi daya sing trep kanggo pangguna.Ora mung iku, output maksimum ...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh ing Booth Kami ing Indonesia Trade Expo

    Sugeng rawuh ing Booth Kami ing Indonesia Trade Expo

    Para pelanggan sing ditresnani, Muga-muga layang iki bisa ditemokake kanthi becik.Kanthi seneng banget kita ngumumake partisipasi ing Pameran Perdagangan Indonesia 2024 sing bakal teka.Iki bakal dianakake wiwit tanggal 13 Maret nganti 16 Maret.Sugeng rawuh ing booth kita ing acara iki.Jeneng Pameran: 2024 China (Indone...
    Waca liyane
  • Kepiye kegiatan PK richroc?

    Kepiye kegiatan PK richroc?

    Ing musim semi Maret, tim Richroc kita kebak vitalitas, semangat lan motivasi.Kanggo nduduhake kreatifitas tim, kita ngluncurake kampanye dodolan ing wulan Maret.Acara iki ora mung kanggo nambah dodolan, nanging uga kanggo nuduhake profesionalisme lan semangat kerja tim.Kita nyekel ...
    Waca liyane